ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕПредимства

Индивидуалното обучение е подходящо за деца и възрастни. Целта е да се осигури максимално фокусиране върху индивидуалните потребности на учащия.
https://po-noti.com/wp-content/uploads/2019/05/inner_hero_04.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

ПИАНОПреимущества

Свиренето на пиано и музиката му забавляват, отпускат сетивата, успокояват, насърчават концентрацията, стимулират ума, подобряват паметта, координацията, намаляват стреса и насърчават цялостното здраве както при децата, така и при възрастните.
При уроците по пиано се свирят различни музикални стилове, развива се чувството за ритъм и съобразителност. По време на обучението учениците се запознават и със солфеж, четене и писане на ноти. Включват се различни писмени задачи за запознаване с музикалната теория.

Какво да очакваме от урока по пиано?

Часът започва със загрявка на пръстите на ръцете, технически упражнения за 10-тина минути. Преминава се към разучаване на определена техника или разработване на конкретно произведение. Песните се разучават с помощта на нотна партитуда ( нотен текст). Възможен е дует с преподавателя, обобщение и даване на домашна работа.
Развитие на музикалния слух
Подобрява себеизразяването и креативността
Повишава интелекта
https://po-noti.com/wp-content/uploads/2024/04/Untitled-design-8.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://po-noti.com/wp-content/uploads/2024/04/Untitled-design-10.png

КИТАРАПреимущества

Урокът започва с формулиране целите на ученика. Преподавателят се запознава с желанията и уменията на бъдещия китарист. Определя се методът, по който ще се работи, съобразен с възрастта и възможностите на ученика.

Уроците по китара целят изграждането на правилна постановка на ръцете, звукоизвличане, ритъм, динамика, теория и импровизация чрез специално подбрани упражнения. Китарата е популярен инструмент, подходящ за всякакъв стил музика.

Можем да свирим любителски или професионално, като и в двата случая възможностите са неограничени.

ул. Николай Островски 5
София
Свиренето развива мозъчната дейност и подобрява възможностите за съсредоточаване, особено при съвременните деца.
За всеки ученик се изготвя индивидуален план за работа.
Всеки учебен час е с времетраене 45 мин.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

БАРАБАНИПреимущества

Индивидуалното обучение е подходящо за деца и възрастни. Целта е да се осигури максимално фокусиране върху индивидуалните потребности на учащия. Ударните инструменти са най- емблематичните от всички музикални инструменти. Те създават и диктуват ритъма на песента, те са пулсът на музиката.

Барабаните са подходящи за деца и възрастни, които имат чувство за ритъм, добра координация и слухова памет. Те действат благоприятно върху психическото и физическо здраве, подобряват концентрацията, координацията и математическите способности. Не на последно място себеизразяването чрез този инструмент е силно и въздействащо, а и съседите ще бъдат "щастливи".

Уроците по барабани изграждат правилна техника за звукоизвличане чрез ръцете и краката и допринасят за добра стойка на тялото чрез серия от упражнения. Всичко това, съчетано с изпълнението на любимата музика, прави преживяването неповторимо за бъдещия творец.

Мястото, където ще развиете чувството за време, ритмично осъзнаване, динамика, координация, полиметрия, полиритмия, всички видове ритми в музиката, в това число български народни равноделни и неравноделни ритми, е Музикална школа "По ноти". Индивидуални и групови уроци за начинаещи и напреднали без възрастови ограничения - бързо, лесно, качествено и гарантирано обучение.
Развитие на музикалния слух
Подобряване на координацията
Подобряване на математическите способности
https://po-noti.com/wp-content/uploads/2024/04/Untitled-design-19.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

ПЕЕНЕ И СОЛФЕЖПреимущества

Нашият екип предлага начални уроци по солфеж и елементарна теория на музиката- като индивидуално обучение или в група за начинаещи и напреднали.
Солфежът е музикална дисциплина, която присъства във всяко учебно заведение с музикален профил и спомага за по- бързото и лесно усвояване на изучавания материал. Основна цел на заниманията е развитието на мелодичния и хармоничния слух, метроритмичния усет и музикалната памет. По време на уроците по солфеж, предмет на преподаване са основните музикални елементи, които са съставна част от музикално произведение- тонови трайности, нотни стойности, интервали, ритъм, метрум, размер, лад, гама, тоналност и други.

Пеенето поражда чувство на удовлетвореност, спомага за понижаването на стреса и носи огромно удоволствие.

В музикална школа "По ноти" можеш да предизвикаш себе си, да подобриш или развиеш своя вокален потенциал.
Развива музикалния слух
Подобрява самочувствието
Развива вокалните възможности
https://po-noti.com/wp-content/uploads/2024/04/Untitled-design-20.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Контакти
ул. Николай Островски 5, кв. Изток, София
+359 89 697 5516
office@po-noti.com
Вт. - Нед.: 09:00 ч. - 21:00 ч.
Новини