ГРУПОВИ УРОЦИ ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИСтани част от нас

https://po-noti.com/wp-content/uploads/2024/04/Screenshot_2024-04-09_at_0.49.54-removebg-preview.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

ПЕЕНЕ И СОЛФЕЖПреимущества

Уроците по солфеж въздействат по изключително положителен начин върху младия изпълнител, развивайки неговия музикален слух, метроритмичен усет, памет и др., което спомага за цялостното му изграждане като музикант. Класовете са структурирани както по възраст, така и по ниво, което се определя индивидуално от преподавателя при записване. Групите са от 3 до 10 ученици.

Целта на груповите занимания по пеене е свързана със създаването на умения и изграждането на навици за красиво и изразително вокализиране, с фокус върху развиването на сценичното поведение. Груповите вокални уроци развиват музикалния усет, чувството за ритъм, мелодичния и хармоничен слух, а нашите преподаватели насърчават дарбата на Вашите деца и стимулират желанието им за творческо развитие и реализация.
Развитие на музикалния слух
Подобрява себеизразяването и креативността
Повишава интелекта
https://po-noti.com/wp-content/uploads/2024/04/Untitled-design-21.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

ГРУПОВИ УРОЦИ ЗА ДЕЦАПреимущества

Уроците помагат на децата да разберат, че всяко едно от тях има важна роля за изграждането на цялата група. Това ще насърчи децата да работят в екип, да се вслушват в мнението на останалите музиканти и да развият чувство за такт.
Все повече родители виждат положителни промени в децата си след стартиране на музикално обучение.

Музиката стимулира не само тяхното интелектуално, но и емоционално развитие. Силата на музиката е неоспорима и действа като дигитален детокс за съвременните деца. Мозъчната дейност е стимулирана, което води до баланс между тяло и психика.

Бързото развитие на детския мозък и запознаването с много нови неща наведнъж формира количество невронни връзки, които спомагат за по-лесното учене и усвояване на нов материал впоследствие.

Ранното музикално обучение рефлектира върху тези части на мозъка, които са отговорни за мисленето и езика. Музиката намалява стреса и развива въображението и креативността.
Чувство за колективност
Емоционална интелигентност
Развитие на въображение и креативност
https://po-noti.com/wp-content/uploads/2024/04/Untitled-design-16.png
https://po-noti.com/wp-content/uploads/2024/04/Untitled-design-11.png

ГРУПОВИ УРОЦИ БАРАБАНИ

Груповите уроци по барабани се провеждат от преподавател с дългогодишен опит като педагог, но преди всичко музикант.
Барабани- всички знаем за експресията и силата на ударните инструменти.
Чрез вибрациите, упражненията за динамика и координация, барабаните освобождават от стреса и напрежението. Да се научим да се изразяваме и да включим любимия ни инструмент в живота, това е неповторимо чувство на завършеност.

Уроците са подходящи за начинаещи и напреднали, млади и по-възрастни, без ограничение.

Упражненията са специално подбрани за младите творци. Занятията се провеждат в малки групи между 2 и 5 участници и са подходящи за музиканти на различна възраст. Участниците се групират персонално от преподавателя, съобразно тяхната възраст и ниво.

Груповите уроци по барабани развиват чувството за споделеност, подобряват уменията за общуване и спомагат да се развитие колективност, което е важно за творци, които искат да участват в група.
Подобряват координацията
Намаляват стреса
Подобряват чувството за ритъм и памет
bt_bb_section_top_section_coverage_image

ИНДИВ.
УРОЦИ

ГРУПОВИ УРОЦИ

СМЕСЕНО ОБУЧЕНИЕ

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Контакти
ул. Николай Островски 5, кв. Изток, София
+359 89 697 5516
office@po-noti.com
Вт. - Нед.: 09:00 ч. - 21:00 ч.
Новини